Coaching

Op die momenten dat je het niet meer weet. Dat die oude patronen terug lijken te komen. Dat je echt verandering wilt, niet tijdelijk, maar definitief. Op die momenten dat je wilt dat er iemand met een heldere blik met je meekijkt.

Al vanaf 2005 begeleidt Arianne mensen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Nadat zij zelf letterlijk en figuurlijk niet meer vooruit kon, heeft ze door het volgen van allerlei opleidingen en sessies bij diverse coaches stappen kunnen zetten. Echter pas na het integreren van de fysieke oefeningen van Chi Neng Qigong, waar lichaam, hart en hoofd als een eenheid werden ingezet, kon de echte en definitieve verandering plaatsvinden.

De 1-op-1 sessies met Arianne worden online gegeven en zijn maatwerk, altijd, iedere keer weer. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies wat er nodig is. Wat voor werk is er nodig, wanneer en op welk vlak.

Sessies gedurende periode van ziekte, van uitputting, van het niet meer weten. Een fase waarin van alles wordt geraakt. Het gaat niet alleen om ziek of beter zijn. Het gaat veel verder dan dat. Het gaat over het leven. Over jouw leven. En uit balans zijn kan op alle fronten voorkomen.

Een sessie is niet eenmalig, zie het als een gong. Je zet niet in 1x het knopje om, je hele systeem heeft het nodig om aan de verandering te wennen. Als je te maken hebt met bijvoorbeeld een diagnose kanker, dan is er veel meer aan de hand dan alleen maar een fysieke disbalans. Alles wordt er in je aangeraakt. Je hele systeem is op zoek naar een nieuwe manier van zijn, een manier om bij jezelf te blijven, om overeind te blijven.

 

Chi Neng Healing Coaches

Vanaf juni 2023 hebben een tiental Chi Neng Qigong instructeurs Level 3 hun opleiding tot Chi Neng Healing Coach afgerond. Zij zijn verspreid over het hele land en veelal is het ook mogelijk om met hen een live afspraak te maken. Je kunt namen en gegevens terugvinden onder Team Chi Neng Healing