Coaching

Je bent niet alleen. Wij zijn hier en lopen een stukje met je mee. Support, verbinding, ondersteuning zit verweven in al onze activiteiten, online en live. En wanneer dat nodig is zijn we er ook voor een 1-op-1 begeleiding.

Wij ondersteunen je in jouw proces op vele manieren. Je ervaart dat op het moment dat je inlogt bij de zondagochtend healing. Je leert mensen kennen die op de een of andere manier eenzelfde pad lopen tijdens de live events. Je vertrouwen wordt sterker door het luisteren naar verhalen van ons team en van anderen bij de podcasts. 

 We doen dit om jouw vertrouwen in je eigen kracht en zelfhelende vermogen te versterken. We organiseren activiteiten online en live zodat je kunt ervaren hoe het is om met een groep in een sterk en veilig energieveld samen te zijn. We stimuleren je om met een dagelijkse Chi Neng Qigong oefening als gong aan de slag te gaan. En er is Fa Qi.

Fa Qi  – individuele healing – is het vierde principe vanuit het Huaxia Zhineng Healing Centre. Fa Qi is iets waar je voor een deel zelf verantwoordelijk voor bent. Bijvoorbeeld door het doen van een Chi Neng Qigong oefening iedere dag – een gong. Of door je aan te sluiten bij een groep, bij eendaagse healing dagen en/of bij meerdaagse retraites. Je gaat zelf actief aan de slag met het herstellen van de balans van je lichaam, hart en geest.  

Chi Neng Healing – the art of balance of body, heart and mind

En verder en vooral, je hoeft het niet alleen te doen. We zijn er voor jou. Dus als je niet weet waar te beginnen, reserveer dan een gratis intake. Als je al wat langer bezig bent en je blijft tegen dezelfde oude en ongezonde patronen aanlopen, boek dan een coaching sessie. 

Je bent welkom.

Al jaren begeleidt Arianne mensen op hun pad. Terug naar balans. Los van oude patronen. Hoe om te gaan met het informatieveld van artsen. Het opnieuw ervaren van stilte in een tsunami van emoties van jou of je dierbaren. Veilig, verhelderend; alsof je hele celgeheugen een uitgebreide upgrade heeft ontvangen.

Vanaf juni 2023 zijn er ook een aantal Chi Neng Healing coaches door Arianne opgeleid en werkzaam door het hele land heen. Je kunt hun namen en contactgegevens terugvinden onder het stukje Over Chi Neng Healing Team