Podcast Talks

De Talks gaan dieper in op Chi Neng Qigong en haar helende effecten. Verschillende onderwerpen komen aan bod om jouw kennis van deze Oosterse bewegingsleer verder te verdiepen en versterken. 

Chi Neng Podcast (3)

De Vijf Elementen in een notendop

Speelduur: 57 minuten

Presentator: Fafany

Een 2e interview met onze TCM-expert Yvonne. Ze vertelt ons over de vijf elementen. Lente, zomer, nazomer, herfst en winter en alle bijbehorende elementen gezien vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Wat doen deze verschillende seizoenen met ons als mens en hoe zijn wij verbonden met alles om ons heen? Een enorm groot onderwerp dus zie deze aflevering als een korte introductie. Tip: Google van tevoren ‘5 elementen’ en neem het overzicht met de vijf cirkels erbij.
Chi Neng Podcast (3)

Op de grens van binnen en buiten

Speelduur: 108 minuten

Presentator: Fafany

Wat is de Hemelse Kringloop? Waarom is Mingmen zo belangrijk? Waar zit onze borrelende bron? In deze talk gaat Fafany met Yvonne in gesprek over de belangrijke meridianen en acupunctuurpunten die we bij Chi Neng Qigong gebruiken. Heel leerzaam en een prachtige verdieping voor je beoefening.
Chi Neng Podcast (3)

Wat is een QiVeld?

Speelduur: 37 minuten

Presentator: Fafany en Arianne

Arianne en Fafany gaan in gesprek over het QiVeld. Wat is het? Hoe beïnvloedt het ons? Hoe gaan we om met het QiVeld van anderen, van de maatschappij? En het belangrijkste, hoe zorgen we ervoor dat ons eigen QiVeld sterk en helder blijft? Luister het in deze aflevering.
Chi Neng Podcast (3)

Meer over Chi Neng Qigong

Speelduur: 27 minuten

Presentator: Arianne

In deze Talk legt Arianne op haar specifieke manier uit wat Chi Neng Qigong is. Niet alleen via woorden probeert ze inzicht te geven in deze bijzondere bewegingsvorm. Ze neemt je ook mee in een subtiele beweging waardoor je gelijk kunt ervaren wat Chi Neng Qigong en Chi Neng Healing voor jou zou kunnen betekenen.
Chi Neng Podcast (3)

Het ontstaan van Chi Neng Healing

Speelduur: 35 minuten

Presentator: Fafany en Arianne

In deze allereerste aflevering gaan Arianne en Fafany in gesprek over het ontstaan van Chi Neng Healing. Je hoort hoe zij zelf in aanraking zijn gekomen met Chi Neng Qigong. Hoe deze bewegingsleer hun leven heeft veranderd. En wat Chi Neng Healing voor jou kan doen.