Podcast Stories

Fafany gaat in gesprek met mensen die de kracht van Chi Neng Qigong reeds hebben ervaren. Wat is hun verhaal? Wat is hun meest krachtige Qi moment? Welke tips hebben zij?

Chi Neng Podcast (3)

Patricia over de schildklier, een heggenschaar en het familiesysteem

Speelduur: 47 minuten

Presentator: Fafany

In deze aflevering praat Fafany met Patricia van Walstijn over haar Healing Story. Het moment waarop zij alle lijnen in haar familiesysteem ziet en deze vanuit haar diepste wezen wil doorknippen. En natuurlijk over Chi Neng Qigong en hoe zij deze helende en Chinese bewegingsleer naar Nederland/Europa heeft gebracht.
Chi Neng Podcast (3)

Fons en Miriam over hersenkanker, partnerschap en lotgenoten

Speelduur: 51 minuten

Presentator: Fafany

Een bijzondere Healing Story waarbij Fafany in gesprek gaat met Fons en zijn partner Miriam. Wat gebeurt er met jezelf én met je partner wanneer je geconfronteerd wordt met een dodelijke tumor in je hoofd? Na 10 jaar blijkt die tumor helemaal niet zo dodelijk. Een levendig gesprek met 2 prachtmensen over kanker, liefdevol partnerschap en een prachtige stichting om lotgenoten te ondersteunen.
Chi Neng Podcast (3)

Margot over hartritmestoornissen en het missen en opnieuw vinden van levensvreugde

Speelduur: 36 minuten

Presentator: Fafany

En als je dan ineens hartritmestoornissen krijgt? Wat zegt dat dan over je fysieke gezondheid? Maar vooral, wat wil je hart jou vertellen? Dit zijn enkele vragen die Margot zichzelf stelde toen ze geconfronteerd werd met een haperend hart. Chi Neng Qigong helpt haar om de antwoorden duidelijk te krijgen. Ze vertelt erover in deze aflevering.
Chi Neng Podcast (3)

MarianneLotte over moestuinieren, astma en natuurlijk leven

Speelduur: 57 minuten

Presentator: Fafany

In een uitdagende en intense fase van haar leven ging MarianneLotte met haar handen de aarde in. Het gaf haar de moed en kracht om naar de fluisteringen van haar hart te luisteren. O.a. haar astma wist ze te verlichten met medicijnen van Moeder Aarde en Chi Neng Qigong. In deze Healing Story vertelt deze prachtige natuurvrouw over haar natuurlijke reis naar heling.
Chi Neng Podcast (3)

Silvie over dansen, homeopathie en borstkanker

Speelduur: 54 minuten

Presentator: Fafany

Een prachtige aflevering waarbij Fafany met Silvie in gesprek gaat over haar passie voor dans en Chi Neng Qigong. Hoe ze kiest voor homeopathie en Qigong i.p.v. de ‘reguliere’ weg. Hoe ze haar borstkanker ziet als een blokkade van Qi i.p.v. een ziekte. Over een mooi mens die over haar eigen pad danst.
Chi Neng Podcast (3)

Leen over punk, hartritmestoornissen en je ziekte vergeten.

Speelduur: 108 minuten

Presentator: Fafany

Van boekenwurm naar punker, platenbaas, radiomaker en uiteindelijk Chi Neng Qigong instructeur. In deze story vertelt Leen over zijn leven en over zijn hart die af en toe kampt met ritmestoornissen.
Chi Neng Podcast (3)

Heleen over ernstige rugklachten en de verlichting van Chi Neng Qigong

Speelduur: 52 minuten

Presentator: Fafany

Op haar 15e werd Heleen aangereden door een vrachtwagen met alle gevolgen van dien. Na een lange periode ‘klachtenvrij’ te zijn, wordt ze op haar 32e overspoeld door rugklachten en neerslachtigheid. Chi Neng Qigong kruist haar pad en dat geeft de verlichting die ze zoekt. Luister haar hele verhaal in deze Healing Story.
Chi Neng Podcast (3)

Rolf over PTSS, discipline en loslaten

Speelduur: 48 minuten

Presentator: Fafany

Rolf, een gedisciplineerde militair, gegijzeld tijdens een uitzending en worstelend met PTSS. Wat brengen de zachte en vloeiende bewegingen van Chi Neng Qigong deze nuchtere man?
Chi Neng Podcast (3)

Rina over darmkanker en innerlijke rust

Speelduur: 41 minuten

Presentator: Fafany

In deze aflevering gaat Fafany in gesprek met Rina. Een sprankelend gesprek over haar ziekte, hoe ze angst heeft kunnen transformeren en hoe ze rustig samen met haar ziekte leeft.  
Chi Neng Podcast (3)

Frank over Macula Degeneratie

Speelduur: 36 minuten

Presentator: Fafany

Frank is een sportieve vader van twee jonge kinderen die te maken krijgt met de diagnose Macula Degeneratie. Wat gebeurt er met je als je mogelijk je kinderen letterlijk niet kan zien opgroeien en hoe weet Frank het tij te keren? Luister het in deze podcast.