Podcast Stories

Fafany gaat in gesprek met mensen die de kracht van Chi Neng Qigong reeds hebben ervaren. Wat is hun verhaal? Wat is hun meest krachtige Qi moment? Welke tips hebben zij?

Chi Neng Podcast (3)

Silvie over dansen, homeopathie en borstkanker

Speelduur: 54 minuten

Presentator: Fafany

Een prachtige aflevering waarbij Fafany met Silvie in gesprek gaat over haar passie voor dans en Chi Neng Qigong. Hoe ze kiest voor homeopathie en Qigong i.p.v. de ‘reguliere’ weg. Hoe ze haar borstkanker ziet als een blokkade van Qi i.p.v. een ziekte. Over een mooi mens die over haar eigen pad danst.
Chi Neng Podcast (3)

Leen over punk, hartritmestoornissen en je ziekte vergeten.

Speelduur: 108 minuten

Presentator: Fafany

Van boekenwurm naar punker, platenbaas, radiomaker en uiteindelijk Chi Neng Qigong instructeur. In deze story vertelt Leen over zijn leven en over zijn hart die af en toe kampt met ritmestoornissen.
Chi Neng Podcast (3)

Heleen over ernstige rugklachten en de verlichting van Chi Neng Qigong

Speelduur: 52 minuten

Presentator: Fafany

Op haar 15e werd Heleen aangereden door een vrachtwagen met alle gevolgen van dien. Na een lange periode ‘klachtenvrij’ te zijn, wordt ze op haar 32e overspoeld door rugklachten en neerslachtigheid. Chi Neng Qigong kruist haar pad en dat geeft de verlichting die ze zoekt. Luister haar hele verhaal in deze Healing Story.
Chi Neng Podcast (3)

Rolf over PTSS, discipline en loslaten

Speelduur: 48 minuten

Presentator: Fafany

Rolf, een gedisciplineerde militair, gegijzeld tijdens een uitzending en worstelend met PTSS. Wat brengen de zachte en vloeiende bewegingen van Chi Neng Qigong deze nuchtere man?
Chi Neng Podcast (3)

Rina over darmkanker en innerlijke rust

Speelduur: 41 minuten

Presentator: Fafany

In deze aflevering gaat Fafany in gesprek met Rina. Een sprankelend gesprek over haar ziekte, hoe ze angst heeft kunnen transformeren en hoe ze rustig samen met haar ziekte leeft.  
Chi Neng Podcast (3)

Frank over Macula Degeneratie

Speelduur: 36 minuten

Presentator: Fafany

Frank is een sportieve vader van twee jonge kinderen die te maken krijgt met de diagnose Macula Degeneratie. Wat gebeurt er met je als je mogelijk je kinderen letterlijk niet kan zien opgroeien en hoe weet Frank het tij te keren? Luister het in deze podcast.