Podcasts

Inspirerende talks en verhalen van echte mensen. Over Chi Neng Qigong, over heling, over vrijheid.

Net als bij Healing Library zijn ook de Healing Talks en de Healing Stories een belangrijk onderdeel voor het principe Xin Xin. 

Xin Xin – the art of trust. Ik – Arianne – herinner me nog de healing sessie waar ik aanwezig was bij het Zhineng Healing Centre in Xi’an in de zomer van 2018. We waren met een grote groep, in een grote cirkel, bij elkaar. Sommigen in rolstoel, anderen zelfs met bed en al. En van weer anderen had ik geen idee of het studenten (patiënten) waren, docenten of wellicht familieleden die aanwezig waren om te ondersteunen. Van sommigen kon je – fysiek – zien dat ze ziek waren. Je kon echter bij niemand aan de uitstraling zien dat ze ziek waren. Wellicht was dat wel een van de meest indrukwekkende ervaringen van mijn dagen in het Zhineng Healing Centre; volledig aanwezig met alles wat er is. Niet vanuit hoop. Niet vanuit angst. Niet vanuit een verhaal of een emotie. Aanwezig vanuit een vertrouwen dat dit de plek is waar ze moesten zijn. Punt. Niet meer, niet minder. 

Wij hopen dat deze stories en talks jou het vertrouwen kunnen geven dat je meer en meer aanwezig kunt en mag zijn met alles wat er is. Niet meer, niet minder. 

Hao La

Stories

Bij Stories gaat Fafany in gesprek met mensen die de kracht van Chi Neng Qigong reeds hebben ervaren. Wat is hun verhaal? Wat is hun meest krachtige Qi moment? Welke tips hebben zij? Luister het in de Healing Stories.

Talks

Met Talks gaan we dieper in op verschillende onderwerpen die te maken hebben met deze Oosterse bewegingsleer. We hebben het bijvoorbeeld over het Qi Veld en over de invloed van het (informatie) veld van je artsen, familie en vrienden. Hoe ga je daar mee om, wat gebeurt er precies. Luister mee met Healing Talks.