Heel de dag – online cursus

In deze online cursus van zes weken ga je de kracht van Chi Neng Qigong in jouw dagelijks leven ervaren. 
 
Wil jij een stap maken om meer aanwezig te zijn in verbinding met je lichaam, je hart en je hoofd? Je bent welkom!

Hoe zou het zijn wanneer je je gedurende heel de dag kalm en ontspannen voelt? Wanneer heftige emoties en turbulente gedachten geen grip meer op je hebben? Wanneer je je vermoeid voelt omdat het tijd is voor de nacht en niet al direct bij het opstaan? Wanneer je je weer HEEL voelt?

Het goede nieuws is dat dit echt mogelijk is! Maar … je moet er wel iets voor doen.

In deze online cursus van zes weken ga je de kracht van Chi Neng Qigong in jouw dagelijkse leven ervaren. Chi Neng Qigong is een van oorsprong medische, Chinese bewegingsleer waarbij de zachte bewegingen jou meer energie, rust en zelfvertrouwen geven. Gedurende een periode van zes weken zullen we iedere week online bij elkaar komen om kennis en ervaringen uit te wisselen en samen te trainen. 

Het delen van ervaringen is een belangrijk onderdeel van de cursus. Door te delen kan je tot prachtige inzichten komen en bekrachtig je wat je hebt ervaren. Bovendien kan jouw ervaring een ander weer inspireren en verder op weg helpen. In de week tussen de online bijeenkomsten ga je zelf aan de slag met de geleerde theorie en de oefeningen en zul je al snel ervaren hoe diep deze oefeningen doorwerken in de rest van je dag. Al na de eerste sessie zul je verschil voelen in je energieniveau, je vertrouwen in wat er mogelijk is en je voelt je mentaal en emotioneel meer in balans. Meer HEEL.

 Voor wie: voor iedereen die een stap wil maken in het meer aanwezig en in verbinding zijn met lichaam, hart en hoofd. Voor iedereen die voelt dat het antwoord ligt in een combinatie van voelen, begrijpen en bewegen. Voor een ieder die Chi Neng Qigong in zijn/haar dagelijks leven wil verweven.

Data en tijd; maandagavond 5, 12, 19, 26 september en 3, 10 oktober van 19.00 tot 21.00 uur

Kosten: € 249,- incl.:

  • Een welkomstgeschenk
  • Zes online sessies met Fafany van twee uur waar we diep ingaan op bepaalde theorieën zodat je meer en meer begrijpt wat jij doet in het dagelijkse leven. Sessies waar we natuurlijk in beweging komen. En waar de mogelijkheid is tot delen en het stellen van vragen
  • Eenmaal een individuele, persoonlijke en zeer diepgaande coaching met Arianne ter ondersteuning van jouw proces
  • Een audio van iedere oefening die je onbeperkt kunt gebruiken, ook nog na afloop van deze cursus
  • Een uitwerking van de online sessies wordt je na de avond toegezonden zodat je de informatie kunt nalezen
  • Gedurende deze cursus heb je gratis toegang tot de online lessen op woensdagochtend en donderdagavond, de healing circle op dinsdagavond en de healing meditatie op zondagochtend