Healing Circle

Iedere dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 kun je, geheel kosteloos, meedoen met de online Healing Circle. We bewegen en mediteren in een liefdevol Qi-veld waardoor er heling op diep niveau plaatsvindt.

De Chi Neng Healing Circle is geïnspireerd op de Power of Eight van Lynne McTaggart. Een prachtig concept waarbij de helende kracht van groepsintenties wetenschappelijk is bewezen.

 

Tijdens de cirkel gaan we samen in beweging om zo een liefdevol Qi-veld te creëren. Vervolgens zakken we in meditatie waarbij we ons richten op 1 of meerdere personen in de cirkel die extra ondersteuning kan/kunnen gebruiken. Wat zo bijzonder is, is dat niet alleen de ontvanger maar ook de gever heling ervaart.

 

Fafany: ‘Ik heb een jaar lang meegedaan in een soortgelijke Healing Circle en de uitkomsten waren iedere keer weer verbluffend. Pijnlijke plekken in het lichaam werden verlicht, mentale blokkades werden opgeheven en intenties werden verwezenlijkt. Zo bijzonder hoe een eenvoudige meditatie van 10 minuten zulke grootse effecten kan hebben. Ik heb enorm veel verbinding, liefde en licht mogen ervaren!’

Op dinsdag 25 januari van 19:30 tot 20:30 vindt de allereerste Healing Circle plaats. Mail naar fafany@chinenghealing.nl om je aan te melden. Je ontvangt een mail met de zoomlink.