Gong formulier

Dit gong formulier ondersteunt je om gedurende 100 dagen elke dag een moment te nemen voor je zelf, voor het integreren van verandering, voor Chi Neng Healing. 

Om werkelijk verandering te ervaren in je leven – op fysiek, emotioneel en mentaal niveau – wordt je uitgenodigd om honderd dagen lang een commitment met jezelf aan te gaan. Uit onderzoek blijkt dat wanneer je iets honderd dagen achter elkaar doet, de herinnering hieraan in je lichaam en in je zenuwstelsel wordt opgeslagen.

Het woord gong betekent oefening, herhaling, cultivering. Soms wordt gong ook wel vertaald als kunst: de kunst van het opnieuw ervaren van balans in alle aspecten van jouw leven.

Wanneer we een nieuwe gewoonte willen ontwikkelen, echt verandering willen, vraagt dat herhaalde aandacht en inzet. In het Huaxia Zhineng Healing Centre werd gewerkt met een periode van honderd dagen. Om je hierbij te ondersteunen hebben we een zogenaamd gong-formulier toegevoegd die je kunt downloaden. Deze kun je voor een periode van honderd dagen gebruiken door iedere dag na je oefening een smiley op je formulier te tekenen.

Spreek met jezelf – of beter nog samen met anderen – een dagelijkse oefening af die voor jou fysiek en qua tijd haalbaar is. Je kunt bijvoorbeeld een van de audio’s kiezen uit ons aanbod of een download vanuit het Chi Neng Instituut. Als je er niet uitkomt, overleg dan met ons via een gratis intake of stuur ons een mail.