Online Practice

Een belangrijk verschil tussen Chi Neng Qigong en vele andere vormen van beweging en healing is de continue samenwerking van lichaam, hart en hoofd. Een verdieping van bewegen, voelen en bewust zijn.

Een van die pijlers van Chi Neng Healing is Lian Gong. Lian Gong kun je vertalen als ‘de kunst van het oefenen’ – the art of practice. Op deze pagina vind je diverse mogelijkheden om met deze bewegingsvorm aan de gang te gaan;

  • De uitnodiging om iedere zondagochtend in een enorm sterk Qi Veld online aanwezig te zijn bij healing / meditatie sessies met Arianne. Deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk en zijn zittend.
  • Iedere woensdagochtend of donderdagavond kun je deelnemen aan een online CNQ les met Arianne. Als je wilt deelnemen aan deze lessen en je hebt nog geen ervaring, neem dan van te voren even contact op met Arianne
  • Iedere woensdagavond de mogelijkheid om online aan te sluiten bij Healing Circles waar we in liefdevolle aandacht samen zijn met een of meerdere personen in het midden van de cirkel. Deze Circle wordt begeleid door Fafany. Deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk en zijn zittend.

De live momenten waar we fysiek samenkomen zijn ondergebracht onder het kopje events.

Iedere zondagochtend online een Chi Neng Healing met Arianne

Iedere woensdagavond online een Chi Neng Healing Circle met Fafany