Team Chi Neng Healing

Chi Neng Healing is opgezet door Arianne de Zwart. Je zult haar tegenkomen op de live events, gedurende de healing/meditaties en de online trainingen en bij de een-op-een begeleiding.

Zij wordt ondersteund door diverse Chi Neng instructeurs door het land heen. Deze krachtige mensen kun je o.a. ontmoeten bij de La Qi cirkels en vanaf juni 2023 ook een aantal Chi  Neng Healing Coaches. Arianne de Zwart

Vanaf mijn allereerste ervaringen met deze bewegingsvorm was het voor mij duidelijk; dit is mijn weg. Het was niet alleen mijn eigen fysieke helingsproces, Chi Neng Qigong raakte alle aspecten van mij en mijn leven veranderde compleet.

Ondertussen ben ik nu bijna twintig jaar verder en nog iedere dag ervaar ik hoeveel Chi Neng Qigong voor iedereen kan betekenen. Op ieder front en in iedere levensfase.

En ik ben hier om mijn kennis en ervaring te delen en je te begeleiden op jouw reis naar heelwording. 

Anouk Steggerda ​Anouk Steggerda

Toen ik in 2002 met Chi Neng Qigong in aanraking kwam voelde dat direct als thuiskomen. De eenvoud van de bewegingsleer en dat deze voor iedereen toegankelijk is zorgden ervoor dat ik direct verkocht was. De handvatten die ik kreeg om verantwoordelijkheid te nemen over mijn energieniveau hebben me als drukke ondernemer heel veel gebracht. Een bewegingsleer waar eigenlijk alles in zit. 

Bewegen vanuit het hart is wat ik doe, en ik deel mijn kennis en ervaring graag tijdens de Chi Neng lessen en nu ook bij de maandelijkse La Qi cirkels. 

La Qi cirkels – maandelijks in Amstelveen

Chi Neng Healing Coach sessies – live in Amstelveen

foto-lindaLinda Rechterschot

Healing, heel zijn, er helemaal zijn met alles wat er op dat moment is. Iedere keer opnieuw. Toen ik met CNQ begon merkte ik gelijk de ongelooflijke kracht van de eenvoudige zachte liefdevolle oefeningen, hoe dit doorwerkte op alle lagen, in mijn fysieke lichaam, mijn emoties en gedachten. Het ont-wikkelen van al deze lagen. Loslaten van alles wat je niet (meer) bent. Wat er dan overblijft is de pure hele versie van jezelf, 
 
Het resoneert door in mijn hele leven, in mijn werk als shiatsu therapeut, in de lessen die ik geef, en natuurlijk tijdens de LaQi Cirkels welke ik voor ChiNeng Healing mag verzorgen.
 

La Qi cirkels – regelmatig in Nieuw Heeten

Chi Neng Healing Coach sessies – live in Nieuw Heeten

Jolanda_1342-01-met-licht-vierkantJolanda Bast

Dans is altijd mijn grote passie geweest. Toen ik in 2014 in aanraking kwam met CNQ kwam ik thuis bij wat dansen echt betekent; helemaal in het nu zijn, blij en energiek. CNQ geeft innerlijke kracht, kalmte en vitaliteit. Het is mijn passie om mensen te laten ervaren hoe je je beter kunt voelen door te werken met je levensenergie en ernaar te luisteren. Ik ben enorm blij dat ik dit nu – naast mijn wekelijkse lessen – ook maandelijks kan delen via La Qi cirkels.

La Qi cirkels – maandelijks in Leusden


Chi Neng Healing Coach

Door het land heen verspreid kun je contact opnemen met de volgende Chi Neng Healing coaches (naast Arianne, Anouk en Linda):