Team Chi Neng Healing

Chi Neng Healing is opgezet door Arianne de Zwart. Je zult haar tegenkomen op live events, de online healing/meditaties, trainingen en supervisies en nog veel meer.

Vanaf juni 2023 zijn de eerste Chi Neng Healing Coaches opgeleid. Zij begeleiden mensen vanuit CNHealing door het hele land heen en zijn terug te vinden op deze pagina.

Daarnaast wordt zij ondersteund door diverse Chi Neng instructeurs door het land heen. Deze krachtige mensen kun je o.a. ontmoeten bij de La Qi cirkels. 

Arianne_2873_hr

Arianne de Zwart

Vanaf mijn allereerste ervaringen met deze bewegingsvorm was het voor mij duidelijk; dit is mijn weg. Het was niet alleen mijn eigen fysieke helingsproces, Chi Neng Qigong raakte alle aspecten van mij en mijn leven veranderde compleet. Ondertussen ben ik nu bijna twintig jaar verder en nog iedere dag ervaar ik hoeveel Chi Neng Qigong voor iedereen kan betekenen.

Anouk Steggerda

Chi Neng Healing coach

Toen ik in 2002 met Chi Neng Qigong in aanraking kwam voelde dat direct als thuiskomen. De eenvoud van de bewegingsleer en dat deze voor iedereen toegankelijk is zorgden ervoor dat ik direct verkocht was.

Ganga Silvia Bongers

Chi Neng Healing Coach

Alles is Qi. Qi is de onzichtbare kracht in de natuur. Qi is de meest fundamentele substantie die overal in het universum voorkomt. Het zit in alles wat in onze wereld bestaat en verbindt alles met elkaar.

Harriet van Zuilen

Chi Neng Healing Coach

Op mijn 32e bracht een advertentie in een krantje mij in contact met Chi Neng Qigong. Het ging over een medicijnloos ziekenhuis in China, waar ze alleen bepaalde oefening deden. Daar wilde ik meer van weten! De zienswijze van Chi Neng Qigong bleek precies te passen bij hoe ik het leven opnieuw had herkend: alles is energie, alles is één.

Inge Kerkdijk

Chi Neng Healing coach

In 2017 startte ik na herhaaldelijke spontane ontmoetingen met Chi Neng Qigong met de opleiding tot instructeur aan het Chi Neng Instituut in Arnhem. Niet wetende dat ik vanaf die dag dagelijks de Chinese bewegingsleer met veel plezier, verwondering en respect zou beoefenen.

Ivonne van Kuijk

Chi Neng Healing coach

Gezond Leven is mijn passie. Hoe bijzonder dan om in 2018 in aanraking te komen met CNQ. Ik begreep er toen nog helemaal niets van, maar ik voelde direct dat dit een allesomvattende methode is, een complete handleiding om Gezond te Leven.

Lieselotte Bekkers

Chi Neng Healing Coach

Mijn passie is Chi Neng Qigong gecombineerd met een creatieve ziel. Net als bij kunst is er bij Chi Neng de innerlijke transformatie die plaatsvindt, waardoor ik me steeds vrijer, opener, creatiever, krachtiger en HEEL voel. Mezelf dus;-)

Linda Rechterschot

Chi Neng Healing coach

Healing, heel zijn, er helemaal zijn met alles wat er op dat moment is. Iedere keer opnieuw. Toen ik met CNQ begon merkte ik gelijk de ongelooflijke kracht van de eenvoudige zachte liefdevolle oefeningen.

Odette van der Heijden

Chi Neng Healing coach

Ik geef les en workshops en begeleidt mensen, die herstellen van een metaal, emotioneel of fysiek probleem. Mijn speciale aandacht gaat uit naar traumaverwerking, met name ontwikkelingstrauma, ontstaan in de kinderjaren.

Rolf Jerzykowski

Chi Neng Healing Coach

Sinds 2017 doe ik aan Chi Neng Qigong. In eerste instantie voor mezelf; op zoek naar rust, ontspanning en balans. Inmiddels is het niet meer weg te denken uit mijn dagelijks leven en wil ik anderen ook kunnen laten ervaren wat het met je kan doen.

Syl Davans

Chi Neng Healing Coach

Bij de allereerste beweging van de allereerste oefening kreeg ik een gevoel van herkenning. Heel apart, heel mooi. Dit is de vorm die bij mij hoort en hierin wil ik mijzelf leren kennen, ondergedompeld worden, wil ik me laven, wil ik mij ontwikkelen. Voor een persoonlijke coaching loop ik graag met je mee. Vanuit zachtheid, respect en in verbinding met je hart.