Chi Neng Healing

Chi Neng Healing – the Art of Balance.  Stabiel en in balans door stilte en beweging. Vanuit rust en vertrouwen ontstaat een samenwerking van lichaam, hart en hoofd.

Chi Neng Healing – the art of balance

De kunst van het opnieuw creëren van een lichaam dat functioneert zoals het hoort. Waar de organen elkaar ondersteunen in plaats van tegenwerken. Waar de spieren de mogelijkheid krijgen om te ontspannen. Waar levensenergie en levensvreugde vrij kunnen stromen.

De kunst van het ervaren en weten dat je emoties er helemaal kunnen en mogen zijn. Zonder uit de bocht te vliegen. Volledig veilig. Alsof je vol verwondering er naar kijkt en er bij aanwezig bent en blijft. Zonder verhaal.

De kunst van het openen in een ruime en heldere bewustwording. Stiller worden en zien wat er is, voorbij de woorden, voorbij de ervaringen.

The art of balance – de kunst van het ervaren van een balans op alle niveaus – kan ondermeer ontstaan doordat wat we doen binnen Chi Neng Healing gestoeld is op onderstaande vier principes van het oorspronkelijke Huaxia Zhineng Healing Centre.

Xin Xin

De kracht van vertrouwen 

Het creeëren van een sterk vertrouwen in je eigen zelfhelende vermogen. Een dieper weten, vertrouwen in je eigen stem, in je eigen levenskracht en Qi.

Zu Chang

De kracht van de groep

Het ervaren van de mogelijkheden die er ontstaan als we samen zijn met een groep, fysiek en online.

Fa Qi

De kracht van healing

Jouw individuele Qi Veld – jouw informatie Veld – wordt weer helder, blijft helder. Vrij van disbalans op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

Lian Gong

De kracht van beweging

Dagelijkse Chi Neng Qigong beoefening en meditatie. Je gong maakt je bewuster van jouw bewegingen door het Qi Veld.