Over Chi Neng Healing

Chi Neng Healing is een veilige, vertrouwde en liefdevolle plek voor diegenen die op zoek zijn naar een aanvullende manier van ‘heel worden’ in alle aspecten van het leven.

De basis voor alles wat we doen binnen Chi Neng Healing is volledig gestoeld op de vier principes van het oorspronkelijke Huaxia Zhineng Healing Centre; de kracht van de groep, individuele healing, herstellen van vertrouwen en dagelijkse beoefening van Chi Neng Qigong.

Chi Neng (Zhineng) Qigong is een Chinese – van oorsprong medische – bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Door het beoefenen van deze zachte en sierlijke vorm is alsof de knoppen van je lichaam, je hart en je hoofd weer worden aangezet. 

Het team van Chi Neng Healing bestaat uit Arianne de Zwart en Fafany Koopmans. Twee zeer ervaren en krachtige vrouwen. Zij hebben zelf het proces van ziek zijn naar gezondheid, van disbalans naar balans en van chaos naar rust en stilte – door het integreren van Chi Neng Qigong in hun leven – volledig ervaren.