Over Chi Neng Healing

Chi Neng Healing is een veilige, vertrouwde en liefdevolle plek voor diegenen die op zoek zijn naar een aanvullende manier van ‘heel worden’ in alle aspecten van het leven.

De basis voor alles wat we doen binnen Chi Neng Healing is volledig gestoeld op de vier principes van het oorspronkelijke Huaxia Zhineng Healing Centre; de kracht van de groep, individuele healing, herstellen van vertrouwen en dagelijkse beoefening van Chi Neng Qigong.

Chi Neng (Zhineng) Qigong is een Chinese – van oorsprong medische – bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Door het beoefenen van deze zachte en sierlijke vorm is alsof de knoppen van je lichaam, je hart en je hoofd weer worden aangezet. 

Chi Neng Healing is vanuit een sterke passie met Chi Neng Qigong en met zijn helende kracht opgezet door Arianne de Zwart. In de beginfase is zij hier intensief in ondersteund door Fafany Koopmans. Op dit moment worden de live events gegeven door Arianne, worden er maandelijks door meerdere instructeurs La Qi cirkels gegeven en zijn er vanaf 2023 meerdere Chi Neng Healing Coaches werkzaam, verspreid over heel Nederland.