Library

Vergroot je vertrouwen in Chi Neng Qigong, Chi Neng Healing en in wat er mogelijk is voorbij wat we weten.  Doe inspiratie op in onze bibliotheek. Lees blogs, bekijk boek-en videotips en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. 

Een van die pijlers van Chi Neng Healing is Xin Xin. Deze Chinese woorden zou je ook kunnen vertalen als ‘de kunst van vertrouwen’ – the art of trust. Via de Healing Library vind je diverse opties waar je op een andere manier kennis kunt maken met Chi Neng Qigong en Chi Neng Healing. Dit kan bewust of onbewust je vertrouwen in deze bijzondere bewegingsvorm versterken.

Regelmatig wordt het aanbod aangevuld. Bijvoorbeeld na iedere nieuwe plaatsing van een van de podcast stories, waar diegene die wordt geinterviewd zijn lees- en kijktips deelt. Die tips die hem/haar heb geholpen op de reis naar wholing. Ook verschijnen er met grote regelmaat nieuwe blogs. Dus hou deze pagina in de gaten.

Bijzonder is dat we de weblog ‘QiTalks’ van Peter Veen hebben mogen opnemen als onderdeel van de Healing Library. Hij deelt hier zijn vragen, antwoorden en ontdekkingen gedurende zijn Chi Neng / Zhineng reis. Meer over Peter en zijn laatste blogs kun je vinden op www.peterveen.nl

Blogs

Blogs bieden de mogelijkheid om dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen. Om ervaringen te delen. Inspirerende blogs van ons team én van gasten.

Leestips

Op onze weg naar heel worden lezen we boeken, luisteren podcasts, kijken films en video’s. Hier vind je alle tips van ons én de gasten van onze podcast.

Nieuwsbrief

Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe informatie, online activiteiten en nieuwe events, schrijf je dan in!

QiTalks

QiTalks is een weblog van Peter Veen. Een weblog uit de tijd dat Chi Neng Qigong nog maar net geïntroduceerd was in Europa en Peter zijn vragen, antwoorden en ervaringen op zijn eigen unieke wijze deelt.