Library

Vergroot je vertrouwen in Chi Neng Qigong, Chi Neng Healing en in wat er mogelijk is voorbij wat we weten.  Doe inspiratie op in onze bibliotheek. Lees blogs, bekijk boek-en videotips en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. 

Een van die pijlers van Chi Neng Healing is Xin Xin. Deze Chinese woorden zou je ook kunnen vertalen als ‘de kunst van vertrouwen’ – the art of trust. Via de Healing Library vind je diverse opties waar je op een andere manier kennis kunt maken met Chi Neng Qigong en Chi Neng Healing. Dit kan bewust of onbewust je vertrouwen in deze bijzondere bewegingsvorm versterken.

Een van mijn eerste boeken over Chi Neng Qigong was het boek van Luke Chan – 101 Miracles of Natural Healing. Een bijzondere samenvatting van 101 studenten uit het Huaxia Zhineng Hospital, het medicijnloze ziekenhuis van Dr. Pang Ming. Dit boek is in het Nederlands vertaald door Annelot Lensing en wij mogen de download hiervan gratis aanbieden; zie de knop rechts bovenaan deze webpagina!

Na iedere nieuwe podcast zullen we het de leestips aanvullen met de leestips van diegene die is geïnterviewd. Tips die hem/haar hebben geholpen op de reis naar wholing. 

Bijzonder is dat we de weblog ‘QiTalks’ van Peter Veen hebben mogen opnemen als onderdeel van de Healing Library. In het begin van mijn Chi Neng reis heb ik nog regelmatig met hem getraind en het was heerlijk om vanuit zijn blik op Qi en vanuit zijn humor zijn Chi Neng reis, zijn vragen, antwoorden en ontdekkingen mee te beleven. Meer over Peter en zijn laatste blogs kun je vinden op www.peterveen.nl. Zijn QiTalks zullen wij nu regelmatig updaten op de website van Chi Neng Healing.

Blogs

Blogs bieden de mogelijkheid om dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen. Om ervaringen te delen. 

Leestips

Op onze weg naar heel worden lezen we boeken, luisteren podcasts, kijken films en video’s. Hier vind je alle tips van ons én de gasten van onze podcast.

Nieuwsbrief

Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe informatie, online activiteiten en nieuwe events, schrijf je dan in!

QiTalks

Een weblog uit de tijd dat CNQ nog maar net geïntroduceerd was in Europa en Peter zijn vragen, antwoorden en ervaringen op zijn eigen unieke wijze deelt.