Library

Vergroot je vertrouwen in Chi Neng Qigong, Chi Neng Healing en in wat er mogelijk is voorbij wat we weten.  Doe inspiratie op in onze bibliotheek. Lees onze eigen blogs, bekijk boek-en videotips en lees andere inspirerende instructeurs met hun ervaringen en kennis rondom healing. 

Een van die pijlers van Chi Neng Healing is Xin Xin. Deze Chinese woorden zou je ook kunnen vertalen als ‘de kunst van vertrouwen’ – the art of trust. Via de Healing Library vind je diverse opties waar je op een andere manier kennis kunt maken met Chi Neng Qigong en Chi Neng Healing. Dit kan bewust of onbewust je vertrouwen in deze bijzondere bewegingsvorm versterken.

Een van mijn eerste boeken over Chi Neng Qigong was het boek van Luke Chan – 101 Miracles of Natural Healing. Een bijzondere samenvatting van 101 studenten uit het Huaxia Zhineng Hospital, het medicijnloze ziekenhuis van Dr. Pang Ming. Dit boek is in het Nederlands vertaald door Annelot Lensing en wij mogen de download hiervan gratis aanbieden; zie de knop rechts bovenaan deze webpagina!

Helaas hebben we al een tijdje geen nieuwe podcasts geplaatst. We hopen dit snel weer te kunnen oppakken. Tot die tijd zijn de podcasts die er zijn nog steeds uniek in zijn (haar?) soort en een absolute aanrader!!!

Bijzonder op deze pagina is dat we de weblog ‘QiTalks’ van Peter Veen hebben mogen opnemen als onderdeel van de Healing Library. In het begin van mijn Chi Neng reis heb ik nog regelmatig met hem getraind en het was heerlijk om vanuit zijn blik op Qi en vanuit zijn humor zijn Chi Neng reis, zijn vragen, antwoorden en ontdekkingen mee te beleven. Meer over Peter en zijn laatste blogs kun je vinden op www.peterveen.nl

Blogs

Blogs bieden de mogelijkheid om dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen. Om ervaringen te delen. 

Leestips

Op onze weg naar heel worden lezen we boeken, luisteren podcasts, kijken films en video’s. Hier vind je alle tips van ons én de gasten van onze podcast.

QiTalks

Een weblog uit de tijd dat CNQ nog maar net geïntroduceerd was in Europa en Peter zijn vragen, antwoorden en ervaringen op zijn eigen unieke wijze deelt.