Healing Circle

Maandelijks een live moment. Een healing circle waar iedereen welkom is. Een moment waar we samen zijn in een krachtig Qi Veld, vanuit onvoorwaardelijke liefde en aanwezig voor diegenen die het nodig hebben.

Een Circle voor jou, voor diegenen die je dierbaar zijn, voor de mensen om je heen, voor de natuur, de dieren, moeder aarde. Helende aanwezigheid voor het grotere geheel.

Waarom een Healing Circle

We leven in een bijzondere wereld en tijd. Het geeft rust, vertrouwen en kracht op de momenten dat je samen bent als groep, in een krachtig Qi Veld, in verbinding. Te weten, te voelen dat je niet alleen bent.

Het kan ook zijn dat er sprake van disbalans, ziekte, pijn, verlies en/of verdriet. Hoe belangrijk om een plek te hebben waar je zelf in het midden van licht, liefde en helende Qi mag staan. Rust ervaart. Vertrouwen ervaart. Je gedragen te voelen.

Het opzetten van deze Healing Circle is wat ik kan doen. Maar ik kan dat niet alleen, ik heb daar jullie voor nodig!

Wat is een Healing Circle

De Healing Circle is ontstaan in de jaren ’80 in het Huaxia Zhineng Hospital, het medicijnloze ziekenhuis in China. In Nederland hebben we ondermeer de La Qi cirkels die live gegeven worden door een aantal Chi Neng instructeurs en Healing coaches en door mij gedurende de Healing 1daagse en de Healing mini-retraites. Dit zijn echter momenten voor relatief kleine groepen.

Nu wordt het tijd om ook een moment aan te bieden waar we met een grote groep aanwezig kunnen zijn en waar iedereen kan aansluiten.

Ik heb geprobeerd woorden te geven aan een Healing Circle, en dit is wat er toen uit mijn pen (toetsenbord) kwam vloeien: 

Er is verbinding.
Er is onvoorwaardelijke liefde.
We sturen niet.
We dragen …
Net als Moeder Aarde ons draagt, dragen wij het Veld en diegenen die in het midden van de cirkel aanwezig zijn.
We dragen, liefdevol, veilig.
We zien diegenen in het midden van de cirkel als heel.
De Qi stroomt.
Alles functioneert als normaal.

Hao La
Hao La
Hao La

Je bent welkom. Altijd. 

Een volgende Healing Cirkel: 

  • zondag 16 juni, 20.00 uur

Schrijf je hier eenmalig in voor toegang tot de Healing Circles / de online academie van Chi Neng Healing. Hierna kun je voor alle informatie altijd terecht op jouw eigen account en heb je via het online platform toegang tot de zoomlink en overige informatie.