1-daagse

Het samenzijn met gelijkgestemden, vanuit eenzelfde intentie en rust, een hele dag … dit heeft een enorme impact op de voortgang van je proces. Er komt meer vertrouwen, makkelijker loslaten van controle, meer begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.

Regelmatig organiseert Chi Neng Healing een dag waar we LIVE samen kunnen trainen. Waar we samen kunnen zijn. Waar ruimte is voor vragen en voor het delen van ervaringen.

Het is belangrijk om regelmatig in een sterk LIVE Qi Veld samen te kunnen zijn. Dit is niet voor niets een belangrijke pijler in de Zhineng Healing centra in China; zu chang – de kracht van de groep. Gedurende deze dag wordt je volledig meegenomen en kun je alles loslaten. Het programma van de dag ontstaat afhankelijk van de groep, de energie van de dag en de vragen die er op dat moment aanwezig zijn. Er is ruimte voor iedereen persoonlijk.

Wat heeft deze dag me enorm veel gegeven; innerlijke rust, lichamelijke ontspanning en een enorm bewustzijn om volledig in het NU te zijn. Wat zijn dit soort dagen belangrijk om mijzelf en mijn energie veld schoon te houden. Dank dank dank

Een dag waar je je kunt onderdompelen in een sterk en liefdevol Qi Veld. Waar je – weer of nog meer – kunt ervaren hoe deze bijzondere bewegingsvorm je ondersteunt op jouw pad. Waar je gesterkt wordt in je keuzes. Waar jouw healing een boost kan krijgen. Een total reset en dat in slechts een dag.

Deze dagen zijn open voor iedereen. Dus ook als je overweegt om Chi Neng Qigong te integreren in jouw proces naar HEEL worden, maar nog niet bent begonnen. Dan kan dit een mooie, eerste introductie zijn.

DATA: 

  • vrijdag 31 mei 2024, Chi Neng Instituut – Arnhem

De dagen beginnen om 10 uur met rustig aankomen, een kopje koffie/thee met iets lekkers. Dan gaan we het ochtendprogramma in, om van 12.30 tot 13.30 uur alle tijd te hebben om te genieten van een uitgebreide – vegetarische – lunch. Rond 16.30 uur ronden we de dag af.

Om een plekje te reserveren en te betalen klik je op bijgaande link: Chi Neng Healing eendaagse – in Arnhem