1-daagse

Het samenzijn met gelijkgestemden, vanuit eenzelfde intentie en rust, een hele dag … dit heeft een enorme impact op de voortgang van je proces. Er komt meer vertrouwen, makkelijker loslaten van controle, meer begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.

Eens per maand organiseert Chi Neng Healing een dag waar we LIVE samen kunnen trainen. Waar we samen kunnen zijn. Waar ruimte is voor vragen en voor het delen van ervaringen. Het is belangrijk om regelmatig in een sterk LIVE Qi Veld samen te kunnen zijn. `Dit is niet voor niets een belangrijke pijler in de Zhineng Healing centra in China; zu chang – de kracht van de groep.

Een volledig verzorgde dag. De ene maand in Noord Holland (Zuidoostbeemster – Huize Leeghwater), de andere maand in Gelderland (Arnhem – Chi Neng Instituut) en in het oude kerkje van Garrelsweer, in de provincie Groningen.

Een dag waar je je kunt onderdompelen in een sterk en liefdevol Qi Veld. Waar je – weer of nog meer – kunt ervaren hoe deze bijzondere bewegingsvorm je ondersteunt op jouw pad. Waar je gesterkt wordt in je keuzes. Waar je tot rust kunt komen. Waar jouw healing een boost kan krijgen.

Een dag waar je vooral gaat voelen en ervaren. Je mind wordt stil, je lichaam ontspant en Qi gaat voluit stromen. Een total reset.

Deze dagen zijn open voor iedereen. Dus ook als je overweegt om Chi Neng Qigong te integreren in jouw proces van wholing maar nog niet bent begonnen. Dan kan dit een mooie, eerste introductie zijn.

DATA: 

  • vrijdag 28 januari 2022, Arnhem
  • vrijdag 18 februari 2022, Zuidoostbeemster
  • vrijdag 11 maart 2022, Garrelsweer (provincie Groningen) – deze dag wordt begeleid door Fafany
  • vrijdag 25 maart 2022, Arnhem
  • vrijdag 22 april 2022, Zuidoostbeemster
  • vrijdag 13 mei 2022, Garrelsweer (provincie Groningen)
  • zondag 22 mei 2022, Arnhem
  • maandag 27 juni 2022, Garrelsweer (provincie Groningen)

Chi Neng Healing – eendaagse workshop

Chi Neng Healing – samen trainen, zijn, transformeren Eens in de maand een mogelijkheid om bij elkaar te komen; trainen, delen, verdiepen. De mogelijkheid om vragen te stellen. Samen te zijn. De kracht van het Qi Veld te ervaren.