Meerdaagse retraite

Deze dagen zijn voor jou als je voelt dat het tijd wordt om het anders te doen. Als je weet dat je stappen te nemen hebt en dat wilt doen in een sterk Qi Veld, Als je behoefte hebt aan stilte in je hoofd, vertrouwen in je hart en rust voor je lichaam. Tijdens deze dagen is er meer tijd voor extra persoonlijke begeleiding en ondersteuning. 

Tijdens deze (mini-) retraites is er de mogelijkheid om de diepte in te duiken. Een paar dagen lang op een bijzondere locatie in Midden-Drenthe. Volledig verzorgd, volpension, biologisch en vegetarische maaltijden. Chi Neng Qigong, Chi Neng Healing, rust, ruimte, stilte. De plek waar verandering mogelijk is. Alles mag er zijn. Alles kan er zijn. Absolute aanrader!

DATA

  • 26-28 oktober 2023, Hof van Axen – Witteveen
  • 23-25 januari 2024, Hof van Axen – Witteveen
  • 26-28 april 2024, Hof van Axen – Witteveen
  • 25-27 juni 2024, Hof van Axen – Witteveen
ZichtBahr_Arianne_1742

Driedaagse mini retraite

Driedaagse Chi Neng Healing mini-retraite Drie dagen lang aanwezig in een liefdevol en sterk Qi Veld. Een Qi Veld waar je de mogelijkheid hebt om ontspannen en veilig een stap verder te nemen in jouw ‘heel-wording’. Deze dagen zijn geschikt en bestemd voor diegenen die ECHT weten dat ze zelf stappen te nemen hebben en daarin begeleiding en ondersteuning nodig hebben. Ook voor diegenen die Chi Neng (Zhineng) Qigong al inzetten en een aantal dagen aanwezig willen zijn in een sterk en ondersteunend Qi Veld. Trainen. Meditatie. Sharing. Stilte. Rust. Transformatie. Wil je overleggen of deze dagen voor