Live Events

Door aanwezig te zijn bij onze events ervaar je hoe het is om je mee te laten nemen in beweging. Jouw beweging. 

Jouw beweging door jouw proces.

Een belangrijke pijler van Chi Neng Healing is Zu Chang – de kracht van de groep. In het medicijnloze ziekenhuis in China kwam men samen met grote aantallen mensen, vanuit verschillende lagen van de bevolking. Vanuit verschillende uitgangspunten en alle leeftijdscategorieën. Verschillen vielen weg. Iedereen was aanwezig vanuit eenzelfde intentie; open aanwezig en ervaren wat er kan ontstaan. Mee bewegen met wat er is, als een zachte deining van de oceaan.

Door het aanwezig zijn bij activiteiten voor groepen wordt het makkelijker om te ervaren wat het is om aanwezig te zijn in die deining van jouw oceaan. Controle loslaten terwijl je je mee laat nemen in beweging. Door deze ervaring wordt jouw vertrouwen in de zogenaamde ‘unlimited possibilities’ versterkt. Je bent niet meer bezig met jezelf als individu, je bent deel van het geheel. Los van vorm, verhalen, situaties. Terug naar HEEL. 

Regelmatig organiseert Chi Neng Healing een dag waar we LIVE samen kunnen zijn, in een krachtig en gezamenlijk gedragen Qi Veld. Waar ruimte is voor vragen en voor het delen van ervaringen. Training. Healing. Sharing.

Gemiddeld eens per kwartaal is er de mogelijkheid om je drie dagen onder te dompelen in stilte, ruimte, rust … Drie dagen voor jou, voor een grote stap voorwaarts in jouw proces – fysiek, emotioneel en mentaal.  Volledig verzorgd en het grootste kado wat je jezelf kunt geven.

Door het land heen worden er La Qi cirkels georganiseerd door CNQ instructeurs die de juiste kennis en ervaring hebben om deze cirkels te dragen en te faciliteren. Absolute aanrader!