Welke taal spreek jij?

Ben jij je bewust welke taal jij spreekt, welke informatie jij uitzendt in dit universele Qi Veld?

In hoeverre ben jij je bewust van de taal die jij spreekt? Ben jij je bewust van je gevoelens en emoties die je uitzendt in jouw Qi Veld en in het grotere Qi Veld?

Teacher Li Hongshi legt dit in al zijn meerdaagse trainingen uit. Iedere keer weer. Of het nu gaat om Level 1, 2 of 3, iedere keer komt hij hier weer op terug. Zo belangrijk is het om je werkelijk bewust te worden welke taal jij spreekt. Niet alleen in woorden, maar je werkelijke intentie achter die woorden. Het echte gevoel, de emotie achter die woorden.

Ik heb hierover ontzettend veel geleerd van mijn dochter. Door haar doof zijn krijgt zij die taal (de uitgesproken woorden) die wij denken uit te zenden niet mee. Wel ervaart zij de informatie die jij uitzendt in het grotere Qi Veld mee. Dit is heel lang heel verwarrend voor haar geweest, omdat de mensen om haar heen bleven vasthouden aan ‘het verhaal’, terwijl ze in het energieveld iets heel anders mee kreeg.

Op dit moment ontvang ik meer en meer aanvragen voor coaching van jongeren en jong volwassen mensen. Horende mensen die hetzelfde ervaren als mijn dove dochter. Zij voelen het een, maar horen het ander. Ze zien als het ware door het verhaal heen, maar diegene tegenover hen blijft vasthouden aan de vorm van woorden en negeert welke informatie er allang door de woorden heen naar buiten wordt gezonden.

Je zou deze mensen een stempel op kunnen plakken, bijvoorbeeld HSP. Je zou deze mensen de nieuwe tijds kinderen kunnen noemen.

Je zou jezelf ook kunnen afvragen of het niet eens tijd wordt dat we allemaal toegeven dat woorden slechts vorm zijn en dat die de energie die er achter zit allang niet meer te stoppen is.

Neem jij de verantwoordelijkheid op je van de werkelijke informatie die je uitzendt?