Abonnement – Healing

Iedere zondagochtend van 09:00 tot 09:30 is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij een speciale Chi Neng Healing sessie van een half uur. Op deze zondagochtenden blijven we zitten en zijn de bewegingen minimaal. 

Tijdens deze sessies is er weinig afleiding. Je mind wordt volledig meegenomen in stilte. Voorbij woorden. Voorbij grenzen. Voorbij vorm. Iedere zondagochtend is anders. En toch ook weer hetzelfde. De vorm kan hetzelfde zijn, de uitwerking anders. Zachter. Of juist intenser. Net als jij zelf verandert het Veld mee. Qi gaat waar het nodig is, zonder dat jij stuurt. Jij bent alleen maar aanwezig en doet mee met zachte, vloeiende bewegingen. Er zijn sessies zoals deze oorspronkelijk in het Huaxia Zhineng Healing Centre werden – en worden – gegeven. Een andere keer gaan we dieper in op bijvoorbeeld de Qi van het hart en weer andere sessies speciaal gericht op de Qi en de informatie van je nek- of ruggenwervels, je nieren, je longen, enzovoorts.

“Na de les voelde ik helemaal wat je vaker zegt:
Binnen is buiten, buiten is binnen
Boven is onder, onder is boven
Links is rechts, rechts is links,Voor is achter, achter is voor,
Alleen maar aanwezig, in stilte, in qi.”
 

De healing/meditatie is altijd zittend of – als het niet anders kan – liggend. Als je de bewegingen fysiek niet kunt uitvoeren, dan visualiseer je de bewegingen. Iedereen is welkom.

Klik hier voor meer informatie of om een abonnement aan te schaffen. Hier heb je de mogelijkheid om iedere zondagochtend – via je eigen account op het online platform (die ontvang je na aanschaf van het betreffende abonnement) je aan te sluiten bij een grote groep deelnemers, soms wel meer dan 60 man/vrouw! En uiteraard ontvang je bij dit abonnement alle eerder opgenomen healing sessies van de afgelopen jaren.