Heel De Wereld

Absolute must voor de gevorderde practitioner en instructeur; behalve onbeperkt toegang tot alle healing-momenten en trainingen, ook iedere maand twee uur lang een supervisie.

Tijdens de maandelijkse supervisie wordt ingegaan op vragen, worden de laatste inzichten gedeeld en gaan we dieper in op bepaalde bewegingen en theorieën. 

“Ik bewonder je om alles wat je doet en vooral de manier waarop. Met heel je hart en heel veel liefde en dat straal je ook uit. 
 

Wil je verbonden zijn, steeds meer begrijpen, steeds dieper gaan in je training. Loop je tegen vragen op bij jezelf of bij jouw studenten of in je eigen Healings Proces en ben je al langere tijd bezig met Chi Neng Qigong, dan is dit een absolute aanrader!

  • Eens per maand, twee uur lang, afwisselend op een donderdagochtend en een vrijdagmiddag.

Bij aanschaf van het Abonnement Gevorderden ontvang je onbeperkt toegang tot alle Healing Sessies op de zondagmorgen, alle trainingssessies op de maandagavond en de woensdagmorgen, onbeperkt toegang tot alle eerder opgenomen sessies van het afgelopen jaar en maandelijks toegang tot de live supervisie via Zoom en toegang tot de eerder opgenomen supervisies. Een enorm waardevolle databank vol van diepgaande en essentiële informatie.